X

Over Buro Sambal

De economie is nog steeds aan verandering onderheving en heeft daarmee het landschap van Marketing en Promotie volledig op zijn kop gezet.

Men gaat weer terug naar de basis en wij beseffen ons eens te meer dat één op één contact weer belangrijk is geworden voor de merkbeleving van de consument.

Buro Sambal biedt een breed assortiment op het gebied van Marketingconcepten, Promotie en Merk-activatie.
Om u een authentieke campagne te bieden, zullen wij na een eerste (vrijblijvende) consult geheel kosteloos een concept voor u uitwerken. Hierin worden uw specifieke wensen en doelstellingen in kaart gebracht.
Uiteindelijk komt hieruit een meetbaar en realistisch ontwerp om zodoende het hoogste rendement uit het project te genereren.

Buro Sambal staat niet voor niets voor pittige merkbeleving en maakt voor u graag een voorstel op maat. Dit alles met een scherp randje! Hoe scherp, vraagt u? Scherp genoeg om het brede begrip marketing volledig te benutten en ervoor te zorgen dat de actie die wij in- out- of nearstore voor u uitvoeren, spraakmakend is en de zintuigen van uw doelgroep prikkelt!

Goodiebags

Geen high-end event is compleet zonder de ultieme nabeleving:
de goodiebag!
Buro Sambal staat garant voor een mooie, relevante inhoud.
Bruikbare producten van populaire A-merken en nieuwe innovatieve producten die de markt gaan veroveren!

Onze goodiebags

Cross-Promotion & Mediation

Buro Sambal beschikt over een breed en diep netwerk binnen verschillende branches, waardoor wij voor elk gewenst concept de juiste partijen samenbrengen en waardevolle kansen creëren voor alle betrokken partijen. Geen wens op het gebied van merken-activatie is in onze ogen onhaalbaar.

Onze cases

Hospitality & Ludieke acts

Geen evenement is hetzelfde en elke beurs heeft weer een andere doelgroep. Wij zijn u graag van dienst op het gebied van Hospitality, Looks en Entertainment. Onze heren en dames staan garant voor een enorme dosis gastvrijheid, oogverblindende looks en hilarische & vermakende acts!

Onze hostesses & working models

Facts & Figures

2010

Opgericht

1940000 <

Goodiebags uitgedeeld

800+

Aangesloten merken

100%

Team-effort!

Cliënten & Partners

SAMBAL BIJ?

Neem contact op