Welkom bij goodiebags.nl • Uw leverancier voor het perfecte cadeau na afloop van uw evenement!

Wie is er niet bekend de goodiebag? Iedereen die wel eens een evenement heeft bezocht van enige allure, is na afloop naar huis gegaan met een goodiebag. Maar niet elke goodiebag is hetzelfde. Als u uw gasten écht wilt verrassen met ‘the gift that keeps on giving’, dan is het belangrijk dat u precies weet welke items u wél en welke items u níet in uw goodiebag moet opnemen. Hoe fijn is het dan dat u kunt terugvallen op de expertise van een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is?

Goodiebags.nl is al meer dan 10 jaar actief binnen de evenementen-branche als dé leverancier voor een goodiebag op maat.

Wit u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel: 0297 573628

Waarom een goodiebag?
Een goodiebag is bijna niet meer weg te denken uit het evenementen-landschap. Naast een goede locatie, sublieme catering, de juiste muziek en uitmuntende hospitality, is de goodiebag ‘the icing on the cake‘. Daarnaast is het ook het laatste contact-moment met uw gasten. Nadat men de jas bij de garderobe heeft opgehaald, ontvangt men bij het verlaten van het pand een tas gevuld met allemaal fijne cadeau’s. En deze cadeaus zullen ervoor zorgen dat men nog daags na het bezoeken van uw evenement op een positieve manier wordt herinnerd aan een mooie dag/avond.

Belangrijk is dan wel dat u de juiste associatie creëert met het thema van uw evenement en de ontvanger van uw goodiebag. Want enkel met de juiste link naar de avond, en producten waar uw bezoeker ook echt iets aan heeft, wordt er een positieve cognitieve associatie gecreëerd. ‘Relevantie’ is hierbij het sleutelwoord.

Maar hoe doe je dat, een relevante inhoud creëren? Dat is het moment waarop wij het van u overnemen. Met onze jarenlange expertise en een enorm netwerk van leveranciers, kunnen wij voor elk evenement een goodiebags leveren waar uw gasten nog lang over na zullen praten.

Wat zijn de kosten van een goodiebag?
De kosten van een goodiebag zijn afhankelijk van meerdere factoren:

• Het aantal goodiebags dat u wilt uitdelen

• Het aantal producten dat u in de goodiebag wilt opnemen

• De soort producten die u in de goodiebags wilt opnemen; samples, volwaardige producten, food of non-food, cosmetisch, high-end?

• Wilt u gebruik maken van bedrukte tasjes of heeft u een sponsor?

Dit zijn slechts enkele factoren die de uiteindelijke prijs van een goodiebag bepalen. Nadat u bij ons een vrijblijvende offerte heeft opgevraagd, zullen wij op basis van bovenstaande factoren, plus nog enkele andere bijkomende punten, een voorstel maken. Samen met uw feedback en onze adviezen komen we dan uiteindelijk tot een op maat gemaakt tarief.

Wie draagt de kosten van een goodiebag?

De partij die de goodiebags uiteindelijk van ons afneemt, ofwel: de organisator van het evenement, draagt de kosten voor de goodiebags.

Betalen de merken die meegaan in onze goodiebags mee aan een deel van deze kosten?

Het antwoord hierop is ‘nee’. Goodiebags.nl beschikt over een zeer breed netwerk van leveranciers, waardoor wij voor elk evenement, met elke doelgroep en elk denkbaar thema een perfect matchende inhoud kunnen leveren binnen een zeer strak termijn. Het klopt dat de merken die in de goodiebags meegaan via deze weg een unieke match met hun doelgroep vinden, wat voor deze merken een gunstige uitkomst is. Maar de producten die deze merken leveren vertegenwoordigen een commerciële waarde, die de waarde van uw goodiebag daarmee opwaarderen.

Voor welke evenementen zijn goodiebags het relevantst?

Goodiebags.nl heeft in de afgelopen 11 jaar voor diverse uiteenlopende evenementen goodiebags verzorgd. Wij maken een onderscheid in de volgende thema’s:

• Bioscoop Goodiebag Hieronder vallen: Premieres, Ladies Nights, Mannen Avond (beter bekend als Beer, Burgers & Blockbusters), Meiden Avond, Kids Middag

• Concert Goodiebag Denk hierbij aan goodiebags op de stoelen bij binnenkomst, luxe goodiebags op het VIP-deck of in de Sky-box, en goodiebags voor de artiesten backstage en in de kleedkamers

• Festival Goodiebag Een verrassings-goodiebag in de lockers (deodorant, mini-snack, zonnebrand-creme, parfum sample, zonnebril, waaier) of na afloop (flesje water, poncho, promo-cd)

• Beurs Goodiebag Bij binnenkomst een tasje met bijvoorbeeld een visitekaart-houder, flesje drinken + snack, noteblock + pen. Of na afloop een goodiebag gevuld met goodies van deelnemers

Corporate Event Goodiebag Product-lancering, Jubileum, Fusering

Private Event Goodiebag Bruiloften, Jubilea en Sweet Sixteen

Nieuw bij goodiebags.nl: de Goodie-Box!

2020 heeft met de corona-crisis voor een hoop onrust gezorgd binnen de evenementen-branche. Maar een crisis creëert ook kansen! Omdat films in sommige gevallen te lang werden uitgesteld, besloten filmmaatschappijen enkele nieuwe releases direct op VOD (Video On Demand) uit te brengen. Hierdoor ontstond een nieuw fenomeen: de online-premiere! Geen volle bioscopen met rode lopers en dranghekken, BN’ers die voor fotografen en fans in hun coolste outfits paraderen, of goodiebags na afloop van een te gekke avond…  Maar BN’ers die in hun onesie en sloffen, met een bak zelfgemaakt popcorn op schoot, op de bank een nieuwe film kijken.

Om deze BN’ers, pers en influencers alsnog een speciaal gevoel te geven en te enthousiasmeren voor deze nieuwe films, werd de hulp van goodiebags.nl ingeroepen. En daarmee was de geboorte van de Goodie-Box een feit! De Goodie-Box hebben wij speciaal ontworpen voor online events en is het afgelopen jaar al voor meerdere gelegenheden ingezet.

De Goodie-Box is gemaakt van stevig double-crafted karton, waardoor zelfs een fles bubbels veilig de oversteek maakt. Daarnaast is de box bedrukt met een full-color canvas verflaag. De inhoud wordt beschermd door papierwol in een kleur die matcht met de kleuren van de box. De Goodie-Box kunnen wij geheel naar wens ontwerpen en is leverbaar binnen 7 werkdagen na akkoord ontwerp.

Meer weten? Bel: 0297 573628

 

Goodiebags: voor MERKEN het perfecte platform voor doelgroep targetting!

Heeft u een merk of product dat u via goodiebags onder de aandacht wilt brengen bij een specifieke doelgroep? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Omdat wij op zeer grote schaal landelijk goodiebags verspreiden, is een match met uw doelgroep binnen handbereik. Op basis van uw gewenste doelgroep, gaan wij op zoek naar een evenement op onze agenda die met deze doelgroep matcht.

Naast het vinden van een passend evenement, kunnen wij ook over een langer gespreide periode een groot aantal samples voor uw merk uitzetten. Uw producten slaan wij gedurende deze periode gratis voor u op en maandelijks houden wij u op de hoogte van de voortzetting van de sampling.

Voor het samplen van producten brengen wij geen kosten in rekening. Deze service verlenen wij geheel kosteloos. De enige kosten die u maakt zijn de productie kosten van het product dat u via ons wilt verspreiden en de kosten voor transport voor het afleveren op ons Distributie Centrum. Deze service verstrekken wij gratis als het om producten met commerciële waarde gaat (hieronde vallen ook samples). Tevens mag er bij deze producten gratis een flyer of voucher worden meegeleverd die wij ook kosteloos voor u opnemen in onze goodiebags. Voor het verspreiden van enkel flyers en vouchers brengen wij wel kosten in rekening (€ 0,05 ex btw, met een minimale afname van 5.000 ex).