X

Press & Influencers Surprixe Box AMAZON PRIME Benelux

About the Project

Op 8 november ging Amazon Prime live in de Benelux! Om dit nieuws aan te kondigen werden Pers & Influencers in Nederland en Belgiƫ verrast met een #HelloAmazon surprise box.

Buro Sambal werd ingeschakeld voor de productie en bezorging van deze box, welke bestond uit vier thema-gerelateerde cadeau’s die gelinkt zijn aan de diensten die Amazon Prime op haar site aanbiedt: Prime Delivery, Prime Video, Prime Photo & Prime Twitch.

Buro Sambal heeft in de afgelopen acht jaar veel bekendheid verworven met haar goodiebags voor filmpremieres, gala’s, concerten en Ladies Nights. Met de opdracht voor Amazon laten wij graag zien dat wij ook op andere vlakken opvallende en ludieke acties kunnen uitvoeren, waarmee u goed opvalt bij uw publiek!

Voor een vrijblijvende offerte kunt u ons een mail sturen op info@burosambal
Mocht u persoonlijk kennis willen maken onder het genot van een kop koffie, dan nodigen wij u graag uit op ons kantoor in de Studio’s van Aalsmeer.

De feestdagen staan weer voor de deur, het is nog niet te laat om in actie te komen en uw personeel/klanten/publiek eens goed in het zonnetje te zetten met de diensten van Buro Sambal!