X

Goodiebags Speciale Voorpremiere film 100% Coco Amstelveen

About the Project

Op zondag 9 juli vond in de bioscoop van Schouwburg Amstelveen de speciale voorpremiere plaats van de meiden-film 100% Coco. Bij deze premiere was naast de schrijver van het oorspronkelijke boek, ook de cast & crew van de film aanwezig. Buro Sambal verzorgde de goodiebags met onder andere het MEIDEN Magazine, met daarin een een special over deze film, een paar lekkere snacks, en natuurlijk ook heerlijke douche, shampooo en Zenner Clips voor in je haar. En supervette fashion sneaker-veters met regenboog-zebra print!

Naast de goodiebag voor alle bezoekers, stelden wij ook een SUPER FASHION BAG van MiPac beschikbaar, die werd verloot aan één gelukkige winnaar! In deze tas allemaal mooie verzorgingsproducten van LOOkX, OPI, Andrélon, en Kneipp. Maar ook een zonnebril van Brunotti, sokken van Happy Socks, dance cd’s van Armada Music en bijbehorende earplugs voor je MP-3 device! De tas had een waarde van maar liefst €345,- !!!

Bent u op zoek naar de perfecte goodiebag voor uw event? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via goodiebags@burosambal.nl en vraag naar de mogelijkheden!