X

Goodiebags RTL Premiere Mother’s Day

About the Project

Op 25 april vond in VUE Dolby Cinema Hilversum de RTL Red Carpet Premiere plaats van de film Mother’s Day. Een nieuwe film over Moederdag met onder andere Julia Roberts en Jennifer Aniston. Bij een rode loper premiere mag een goed gevulde goodiebag uiteraard niet ontbreken! Ook deze premiere werden de goed gevulde bags weer verzorgd door Buro Sambal! In deze editie onder andere een prachtige mascara van het merk Pupa Milaan, een Body Lotion van Vaseline, Hair-conditioner van Aussie, een crème van L’Occitane, douche-gel van Zarqa en een heerlijke vrouwen-thee van Yogi Tea!

De tasjes werden deze keer bij binnenkomst al aan de aanwezige gasten overhandigd en zodoende kon men zich tijdens de inloop al verheerlijken over de inhoud en tijdens de film de lekkere snacks nuttigen die ook nog in de goodiebag zaten, waaronder een XL Zak van M&M’s, een ice-tea van Little Miracles en een pakje CB12 Boost kauwgum voor een langdurige frisse adem.

Heeft u binnenkort ook een vrouwen-evenement of juist een event dat gericht is op mannen? Dan bent u bij Buro Sambal op het juiste adres! Ongeacht uw doelgroep, verzorgen wij voor u een goodiebag met relevante inhoud, volledig afgestemd op úw doelgroep!
Neem voor een vrijblijvende offerte en voorstel contact met ons op via goodiebags@burosambal.nl