X

Goodiebags Mannen Avond – Bioscopen NL

About the Project

Op 12 april vonden in diverse Nederlandse bioscopen de tegenhanger van de Ladies Night plaats, met de duidelijke titel “MANNEN AVOND”! Op deze avond konden mannen met hun matties genieten van alweer het achtste deel uit de Fast & Furious franchise FAST8.

Net als de vrouwen op Ladies Night, kregen de mannen ook na afloop een goodiebag mee naar huis, die werden verzorgd door Buro Sambal. Geen roze tasje, maar een stoere, bruine paper-bag. Daarin: Uiteraard een Top Gear Magazine, heerlijke koffie van Café Royal, een dikke chocolade-reep van Johnny Doodle, cafeïne energizer voor het haar van Alpecin, een parfum sample van Gucci, een verfrissende Ice Tea van BOS, stoere veters voor je hike-schoenen van Mr. Lacy, Sportlife kauwgum en een gratis wasbeurt voor je auto bij BOB AUTOWAS, zodat je weer met een blinkende bolide voor het stoplicht kunt shinen!

Een goodiebag die duidelijk zijn remsporen bij het publiek heeft achtergelaten!

En wilt u nu ook een keer zo’n gave goodiebag meegeven aan de bezoekers van uw evenement? Dan bent u hier op het juiste adres!
Buro Sambal staat garant voor een goodiebag met relevante inhoud die helemaal is toegespitst op uw doelgroep. U kunt per email een vrijblijvende offerte aanvragen via goodiebags@burosambal.nl
Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer 0297 75 36 28

Wilt u langskomen voor een oriënterend gesprek en persoonlijke kennismaking, waarbij wij u direct enkele voorbeelden kunnen laten zien? Dan bent u te allen tijde van harte welkom op ons nieuwe adres in Aalsmeer op de Van Cleeffkade 15 (Studio’s Aalsmeer). Graag dan vooraf een afspraak maken via email of telefoon.