X

Goodiebags Gala Premiere Star Wars The Force Awakens

  • Goodiebags Gala Premiere Star Wars The Force Awakens
  • Goodiebags Gala Premiere Star Wars The Force Awakens
  • Goodiebags Gala Premiere Star Wars The Force Awakens

About the Project

Op 15 december vond in Theater Amsterdam de lang verwachte Nederlandse premiere van “Star Wars Episode VII, The Force Awakens” plaats. Buro Sambal was verantwoordelijk voor de goodiebags van dit evenement.

Omdat de filmvertoning geen pauze bevatte, kregen wij ook het verzoek een flesje drinken op de stoelen te plaatsen. Speciaal voor deze gelegenheid ontwierpen wij een uniek label met de tekst „Hydrate, You Must”, verwijzend naar de wijze spreuken van Yoda, een bekend karakter uit deze film-reeks. Geheel passend bij de sfeer van deze avond.

De goodiebags bestonden uit geweldige Star Wars producten, zoals een Hasbro light-saber, een Star Wars space-ship van Hot Wheels, Star Wars Lego, Star Wars lolly’s van Chup-a-Chup en een paar lekkere snacks zoals M&M’s, Roo’bar, BOS Ice tea en kauwgum.
Ook hierin wilden wij graag een zo passend mogelijk geheel vormen en bedachten speciaal voor de premiere de Chewy Gum Kauwgum, met in deze een verwijzing naar een ander Star Wars karakter: Chewbacca.
In Mentos vonden wij de geschikte partner, die speciaal voor deze gelegenheid hun verpakking éénmalig wilden aanpassen naar dit concept. Zodoende hoefden wij niet in te boeten op de kwaliteit van het product en konden wij de ontvangers van de goodiebags een uniek collector’s item aanbieden, die nergens anders te verkrijgen is! Tevens laten wij hiermee zien dat wij ons niet enkel beperken tot het produceren en invullen van goodiebags, maar dat wij ook graag een stapje verder gaan en onze goodiebags (en de producten daarbuiten) een uniek karakter mee willen geven. De sky is hier -letterlijk- de limit!

Benieuwd naar wat wij voor uw evenement kunnen betekenen op het gebied van goodiebags en gepersonaliseerde producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via goodiebags@burosambal.nl

De film Star Wars The Force Awakens heeft inmiddels al vele records verbroken, wereldwijd. Tickets zijn te bestellen via: www.starwars.nl

Client :

Walt Disney Pictures