X

Goodiebags Fifty Shades Freed • DVD Release Party

About the Project

Op 20 juni vond in Amsterdam de DVD-release Party van de film “Fifty Shades Freed” plaats. Deze hekkensluiter van de beroemde trilogie deed zowel in het lees- als filmcircuit veel stof opwaaien. Kritische recensies stonden haaks op een mega verkoop van boeken en bioscoop-tickets. Het was dan ook geen wonder dat er reikhalzend werd uitgekeken naar de release van het laatste deel op DVD, zodat men thuis lekker een avondje Fifty Shades Marathon-binchen kon gaan houden!

Bekende Nederlanders, pers en influencers werden uitgenodigd voor een intiem diner en sexy after-party op een geheime locatie in de binnenstad van Amsterdam, waar het nog lang onrustig bleef.

Het is vrij uniek dat een film, naast een premiere-party, ook nog eens groots wordt gevierd als het op DVD uitkomt. Dat zegt dan ook genoeg over de immense populariteit van deze film-reeks. En bij een dergelijk chique en sexy feest hoort dan ook een dito goodiebag. Buro Sambal staat daarin garant voor ‘the gift that keeps on giving’!

Wilt u uw feest ook afsluiten met een prachtige goodiebag, waardoor uw gasten u ook nog lang na het evenement blijven herinneren? Mail ons dan voor een vrijblijvende offerte op: goodiebags@burosambal.nl