X

Goodiebags EXPAT IN THE CITY FAIR München 2015

  • Goodiebags EXPAT IN THE CITY FAIR München 2015
  • Goodiebags EXPAT IN THE CITY FAIR München 2015
  • Goodiebags EXPAT IN THE CITY FAIR München 2015

About the Project

Op 22 maart vond in de Alte Kongresshalle in München de Expat In The City Fair plaats.

Op deze beurs kon men diverse informatie verzamelen over wonen, leven, uitgaan, ontspanning en vestiging in deze prachtige wereldstad! De beurs is gericht op expats, mensen die zich voor hun werk voor langere of korte tijd in München zullen vestigen of gevestigd zijn. Expat In The City vindt op meerdere plaatsen over de hele wereld plaats. Voor München betrof het de eerste editie.

Buro Sambal verzorgde 4.000 goodiebags voor deze beurs en zette daarmee haar eerste stappen buiten de grens. Voor de komende maanden staan er meer buitenlandse projecten in de planning, waar wij binnenkort op onze website meer over bekend zullen maken.

De eerste editie van Expat In The City München was een groot succes! Wij willen de organisatie achter deze beurs via deze weg hartelijk feliciteren en kijken samen met hen uit naar de editie van 2016!

Organiseert u binnenkort ook een evenement of beurs en bent u geïnteresserd in onze goodiebag diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via goodiebags@burosambal.nl