X

Evenementen Act “The Toilettes” @ Delfsail 2016

About the Project

The Toilettes zijn terug van weggeweest!

Na het succesvolle optreden op de toiletten van het Koninklijke Horeca Gala in de RAI Amsterdam, mochten de dames op 1, 2 & 3 juli hun kamp opzetten in de grote evenementen tent van Koninklijke Wagenborg tijdens Delfsail 2016! Tja, voor minder dan Koninklijk doen onze vrolijke, zingende en altijd entertainende toilet-juffen het niet! Het was weer Lachen, Piesen & Brullen geblazen. Van toilet-rol vouwen tot speed-scheten en van raad-je-naatje tot Riool Rat van Fortuin… Alle spellen werden weer uit het berghok getrokken om ervoor te zorgen dat de doorloop soepeltjes verliep. Met inmiddels een eigen Instragram account en maar liefst 4 volgers, zijn de dames hard op weg om de bekendste en populairste toilet-dames van het land te worden!


Heeft u behoefte aan wat frisse air tijdens uw evenement en wilt er zeker van zijn dat uw gasten langer op het toilet verblijven dan nodig is?
Huur dan onze Toilettes in! Ze zijn te boeken via info@burosambal.nl Ze doen echt álles om het uw gasten naar de zin te maken, behalve het schoonmaken zelf.
Daar heeft u dan weer personeel voor 😉

Categories :

,