X

Entertainment Act “The Toilettes” @ Koninklijke Horeca Gala 2016 RAI Amsterdam

About the Project

Op 12 januari vond in de RAI Amsterdam het jaarlijkse Horeca Gala plaats van Koninklijke Horeca Nederland. 750 branche-leden genoten van een programma vol entertainment met musical-sterren en bekende zangers. De smaakpapillen werden deze avond geprikkeld door een luxe 3-gangen diner, verzorgd door verschillende sterren-koks.

Om ook buiten de zaal de gasten te entertainen, werden de actrices van Buro Sambal ingeschakeld om de (stoel)gang naar het toilet onvergetelijk te maken.

“De gezusters Shandy & Chanell, ooit een veelbelovend duo met een platen-contract op zak, zijn door de louche zaken van hun voormalige manager op straat komen te staan en hebben hun contract letterlijk door de plee gespoeld zien worden. Tot overmaat van ramp werden zij door het UWV gedwongen om de eerst beschikbare baan aan te nemen die hun werd aangeboden. Dat was riool-manager in de RAI…”

“Maar deze dames zetten niet bij de pakken toilet-rollen neer en oefenen elke taak van hun functie-omschrijving uit met trots en een luide keel. Ja, deze twee plat-Amsterdamse nachtegalen zingen erop los alsof het een lieve lust is! Allemaal in de hoop uiteindelijk een nieuwe (en hopelijk jonge, knappe) platen-baas tegen het lijf te lopen. Ondertussen begeleiden zij de bezoekers naar de juiste deur en kan men aan hun balie terecht voor allerlei zaken die het bezoek aan het toilet een stuk aangenamer maken: puzzel-boekies, grijptangen, snoepjes, wasknijpers, lucifers en oog- maskers. Maar natuurlijk ook verzoek-nummers, waaronder het telefoonnummer van Shandy…”

Het werd een dolle avond met polonaises, oud-Hollands koekhappen en een heleboel #selfies! Met dit duo bent u verzekerd van een grote glimlach op de gezichten van uw gasten…

Heeft u interesse in deze vrolijke act en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@burosambal.nl