X

Diamanten Oeuvre Prijs Joop Braakhekke tijdens Horeca Gala 2016

About the Project

Op 12 januari vond in de RAI Amsterdam het jaarlijkse Horeca Gala plaats van Koninklijke Horeca Nederland. 750 branche-leden genoten van een programma vol entertainment van musical-sterren en bekende zangers en zangeressen en konden hun smaakpapillen laten prikkelen door een luxe 3-gangen diner, verzorgd door verschillende bekende sterrenkoks.

Op deze avond werden ook diverse prijzen en awards uitgereikt aan hotels, chef-koks en restaurateurs. De belangrijkste onderscheiding van deze avond viel Joop Braakhekke ten deel: De Diamanten Oeuvre Pin, een onderscheiding voor 60 jaar gastvrijheid en gastronomie binnen de Nederlandse Horeca Branche.

Buro Sambal werd door Koninklijke Horeca Nederland benaderd met de vraag een uniek sieraad te ontwerpen en een sponsor te vinden die deze bijzondere prijs in productie zou kunnen nemen. In Gassan Diamonds vond Buro Sambal de geschikte partner en schoof samen met hen achter de ontwerp-tafel. Er werd gekozen voor de 121 diamant, de unieke signatuur diamant van Gassan, met maar liefst 121 facetten.

Met de uitreiking van deze Oeuvre Prijs is een nieuwe traditie in het leven geroepen. Voortaan zal er elk jaar tijdens het Horeca Gala een Joop Braakhekke Pin worden uitgereikt aan een persoon die in zijn of haar carriere veel betekend heeft voor de branche. Wij zijn er als bureau trots op dat wij aan de wieg van deze nieuwe traditie hebben gestaan!

Buro Sambal beschikt over een groot netwerk en het talent bruggen te slaan tussen idee, concept en creatie. Dankzij onze lijnen binnen diverse branches, is geen enkele aanvraag op het gebied van activatie en creatie onmogelijk.

Nieuwsgierig geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@burosambal.nl

Wij drinken graag een kop koffie met u op ons kantoor in Amsterdam!

Client :

Koninklijke Horeca Nederland