X

Vader / Dochter Goodiebags @ Daddy Does Hair Workshop

About the Project

Op zondag 18 februari vond in de Föhnkamer op het Stadionplein in Amsterdam Oud-Zuid de eerste editie van de Daddy Does Hair workshop plaats van Hair Styling Agency Love2Braid.
Met de groeiende populariteit van hair-styling en de vraag naar cursussen en advies vanuit vaders binnen de regio Metropole Amsterdam, besloot Ramona Krieger van Love2Braid een workshop op te zetten voor vaders.

“Door de nog altijd stijgende groei van het flexwerken, zien wij een shifting in de dagindeling van tweeverdienende gezinnen”, zegt Ramona. “De vader vervult een steeds grotere rol in het ochtend-ritueel en is vaker thuis. Soms zelfs vaker dan moeder. Dus dan is het logisch dat de vaders ook bij het aankleden en mooi maken meer willen kunnen doen dan enkel een simpel staartje.”

De eerste workshop, opgedeeld in twee sessies van 2,5 uur, waren een groot succes. Buro Sambal verzorgde na afloop een goodiebag die was gevuld met leuke producten voor vader (oa. een deodorant, koffie, snacks) en dochter (oa. haar-accessoires, nagellak, snoep).

Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van een goodiebag op maat, voor welk evenement dan ook, neem dan contact met ons op via goodiebags@burosabal.nl